Sisäpiirilähteet kuiskivat: Glen Kamaran hintalappu julki – Rangers valmis myymään, jos tämä miljoonasumma lyödään pöytään

© Kuva: Getty Images

Rangersin ja Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara on ollut tasaisesti siirtohuhujen kohteena. Viimeisimpänä France Football uutisoi Ranskan kakkosen, Marseillen, kiinnostuneen Kamarasta. Tuoreet tiedot kertovat, että Rangers on valmis kuuntelemaan tarjouksia Kamarasta.

Rangers maksoi tammikuussa 2019 pilkkahinnan Kamarasta, kun Dundee FC joutui myymään tähtipelaajansa 55 000 eurolla. Se on jo varmaa, että Rangers tulee nettoamaan Kamarasta aivan eri luokan summan, mikäli keskikenttäpelaaja siirtyy seurasta  pois voimassa olevan sopimuksensa aikana. Kamaran sopimus on voimassa kesään 2023 saakka.

Football Insider kertoo omiin sisäpiirilähteisiinsä vedoten, että Rangers on valmis kuuntelemaan tarjouksia Kamarasta. Marseillen kiinnostuksen kohdalla puhuttiin noin 8-10 miljoonasta eurosta. Lähteet ovat kuiskutelleet FI:lle, että tuollaisella summalla Rangers olisi valmis luopumaan Kamarasta.

Tarkemmin sanottuna Kamaran hintalappu pyörii noin 7,2–8,9 miljoonassa punnassa, eli noin 8–9,9 miljoonassa eurossa. FI:n mukaan Rangersissa ei uskota, että Kamaran hintalappu nousisi yli 9 miljoonan punnan eli nykykurssilla yli 10 miljoonan euron.

Rangers-manageri Steven Gerrard pitää Kamaraa suuressa arvossa. Gerrard on usein kehunut Kamaran esityksiä ja hehkuttanut, että suomalaispelaajalla on loistavat edellytykset menestyä esimerkiksi Englannin Valioliigassa. Gerrard on myös vannonut, ettei halua päästää Kamaraa noin vain lähtemään.

Kamara pelasi viime kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 39 ottelua Rangersin keskikentällä. Kamaran perässä on ollut myös useampia valioliigaseuroja, joilla voisi olla muskeleita maksaa Rangersin haluama siirtosumma.

Rangers on kuitenkin tällä hetkellä luottavainen siitä, ettei kovin monella seuralla ole koronapandemian takia käyttää rahaa samaan tapaan kuin aiemmin. Esimerkiksi France Football kertoi aiemmin Marseillen kohdalla, että seuran pitäisi rahoittaa Kamaran hankinta myynneillä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.