Lähde: Ligue 1 -jättiläinen Marseille kiinnostunut Glen Kamarasta – hintalappu jopa 10 miljoonaa euroa

© Kuva: Juha Tamminen

Rangersin ja Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara on herättänyt kiinnostusta siirtomarkkinoilla. Ranskalaisen France Football -lehden mukaan Marseille on kiinnostunut Kamarasta.

Lehden mukaan Marseille on seurannut tarkkaan Kamaran otteita muun muassa EM-karsinnoissa Huuhkajien paidassa. Rangersin keskikenttäpelaaja on toistuvasti ollut siirtohuhujen kohteena. Viime tammikuussa Kamaraa vietiin huhuissa vahvasti Valioliigaan, mutta Rangers-manageri Steven Gerrard ei halunnut luopua Kamarasta.

Lehden mukaan Kamaran hintalappu on nousemassa 8-10 miljoonaan euroon, vaikka tällä hetkellä pelaajan markkina-arvo on Transfermarktin mukaan vain 1,2 miljoonaa euroa. Kamaran nykyinen sopimus Rangersin kanssa on voimassa kesään 2023. Pitkä sopimus nostaa Kamaran hintalappua.

France Football kirjoittaa, että Marseillen on ensin myytävä pelaajia, jotta voisi rahoittaa Kamaran siirron. Marseille sijoittui kesken jääneellä kaudella toiseksi ja on näin ollen mukana Mestarien liigassa kaudella 2020-21.

Kamara on pelannut tällä kaudella Skotlannin Valioliigassa 19 ottelussa. Data-analyysin perusteella Kamara on kuulunut sarjan parhaisiin keskikenttäpelaajiin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.