Sportmediaset: AC Milanin luotsiksi huhuttu Ralf Rangnick voi suostua pitämään Zlatan Ibrahimovićin – yhdellä ehdolla

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovićin lähtöä AC Milanista on pidetty hyvin mahdollisena. Huhuissa vaihtoehtona on pidetty jopa paluuta Ruotsiin.

AC Milanin on kerrottu palkkaavan seuraavaksi päävalmentajakseen mitä todennäköisimmin saksalaisen Ralf Rangnickin.

Rangnick tunnetaan nuorten kykyjen kehittäjänä ja löytäjänä, joten jalkapalloilijaksi vanhassa 39 vuoden iässä oleva Ibrahimović ei tiettävästi kuulu Rangnickin suunnitelmiin, jos Rangnick ottaa ohjat Milanossa.

Bolognan päävalmentaja ja Ibrahimovićin hyvin tunteva Siniša Mihajlović ehti jo julistaa varmaksi, ettei ruotsalaistähti jatka AC Milanissa.

Italialainen Sportmediaset kuitenkin kirjoittaa, että Rangnick on valmis pitämään huippuhyökkääjän joukkueessa yhdellä ehdolla: Ibrahimovićin on suostuttava pienempään rooliin.

Tämä tarkoittaisi sitä, ettei Ibrahimović välttämättä pääsisi kovinkaan usein avauskokoonpanoon. Hänen pitäisi toimia nuorille pelaajille eräänlaisena mentorina.

Rangnick ei ole halukas rakentamaan joukkuetta Ibrahimovićin ympärille, mutta jos hyökkääjä haluaa jäädä Rangnickin ehdoista huolimatta, on seuran ja Ibrahimovićin allekirjoitettava jatkosopimus. Nykyinen diili päättyy nimittäin tähän kesään.

Lähde: Aftonbladet


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.