Suora tv-urheilu on palannut – Bundesliigan saa nyt tolkuttomaan tarjoushintaan!

© Kuva: Getty Images

Ikävä jalkapalloa? Enää ei tarvitse kärvistellä, sillä Viaplayn suora tv-futis on Bundesliigan myötä palannut! Kaiken lisäksi saat nyt Bayern Münchenin, Borussia Dortmundin, Lukas Hradeckyn, Joel Pohjanpalon ja kumppanit telkkariisi poskettoman edullisesti: 9,99 €/kk – eikä mitään sitoutumispakkoa ole.

Saksassa saatiin Bundesliiga ja 2. Bundesliiga käyntiin toukokuun puolivälissä. Katsojia ei stadioneilla nähdä, ja vaihtopelaajat istuvat maskit naamoillaan, mutta se ei menoa haittaa. Esimerkiksi Dortmund tarjosi Ruhrin derbyssä sellaisen maalikimaran Schalkea vastaan, että oksat pois! Heti seuraavana päivänä Pohjanpalo tälläsi tärkeän maalin sarjanousua tavoittelevan HSV:n paidassa.

Bundesliigaa pelataan vielä kahdeksan kierrosta. Nyt saat kaikki matsit näkymään Viaplayssa alle kympillä kuussa! Tarjous kannattaa napata nopeasti, sillä tulevana lauantaina Hradeckyn Leverkusen vääntää Mestarien liiga -paikasta Borussia Mönchengladbachia vastaan, ja Pohjanpalon HSV haastaa 2. Bundesliigan piikkipaikalla olevan Bielefeldin.

-> Nappaa tarjous talteen TÄSTÄ!

Näin saat Viaplayn itsellesi hintaan 9,99 €/kk

  1. Siirry Viaplayn sivuille TÄSTÄ.
  2. Valitse haluamasi paketti ja tee tilaus.
  3. Tilaus ei sido minkäänlaiseen määräaikaisuuteen.