Vahva kauden jatkumisen merkki? – Cristiano Ronaldo palasi Torinoon ja joutui kahden viikon karanteeniin

© Kuva: Getty Images

Juventuksen tähtipelaaja Cristiano Ronaldo on palannut Torinoon, Italiaan, kertoo ESPN. Ronaldo joutunee suoraan kahden viikon karanteeniin.

Italian hallitus näytti vihreää valoa Serie A -seurojen pelaajien yksilöharjoittelulle viime viikonloppuna. Harjoittelun on kuitenkin tapahduttava tiukasti rajoituksia noudattaen. Kauden jatkumisesta on käyty keskusteluja, mutta vielä ei yhteisymmärrystä sen suhteen ole löytynyt.

Keskiviikkoa on pidetty Italiassa Serie A:n kohtalonpäivänä. Silloin Italian pääministeri Giuseppe Conte järjestää tiedotustilaisuuden, jossa pääministerin odotetaan ottavan kantaa myös Serie A:n tilanteeseen. Italilaislehti La Repubblica uskoo Conten julistavan keskiviikkona sarjat lopullisesti keskeytetyiksi.

Vaikka Serie A keskeytettäisiin lopullisesti, Ronaldon edustama Juventus on yhä mukana Mestarien liigan jatkopeleissä. UEFA on suunnitellut Mestarien liigan jatkopelien pelaamista loppuun elokuussa.

Ronaldo joutunee kahden viikon karanteeniin matkustettuaan Torinoon Madeiralta. Ronaldo lähti jo 8. maaliskuuta Torinosta kotiseudulleen katsomaan aivoinfarktin saanutta äitiään. Ronaldo asettui lopulta Madeiralle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Happy Mother’s Day to my two special women 🙏💗

Henkilön Cristiano Ronaldo (@cristiano) jakama julkaisu