Virallista: PSG vahvisti Mauro Icardin pysyvän siirron

© Kuva: Getty Images

Mauro Icardin ura jatkuu tulevinakin vuosina Ligue 1:n mahtiseura Paris Saint-Germainissa. PSG vahvisti Icardin nelivuotisen sopimuksen sunnuntai-iltapäivänä Twitterissä. Sopimus ulottuu kauden 2023-2024 loppuun.

27-vuotias argentiinalaishyökkääjä on pelannut tämän kauden PSG:ssä lainalla Internazionalesta. Hän on tehnyt PSG:lle 31 ottelussa 20 maalia ja antanut neljä maalisyöttöä. Maaleista viisi on syntynyt kuudessa Mestarien liigan ottelussa.

Kahdeksan ottelua Argentiinan A-maajoukkueessa pelannut Icardi on pelannut aiemmalla urallaan Interin lisäksi Sampdoriassa. Serie A:ssa hän voitti kahdesti sarjan maalikuninkuuden. Tällä kaudella Ligue 1:n kausi jäi kesken koronaviruspandemian vuoksi, mutta PSG kruunattiin silti mestariksi, joten Icardi sai meriittilistalleen uransa ensimmäisen mestaruuden.