Bundesliga
Werder Bremen – Leverkusen
Maanantai 18.05. klo 21:30

Bundesligan maanantaiottelussa saadaan kentälle ja ruutuun suomalaishegemoniaa, kun Niklas Moisanderin Werder Bremen ja Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen kohtaavat. Werder Bremen on pelannut surkeaa kautta ja on suorassa putoamisvaarassa. Leverkusen sen sijaan metsästää tiukasti europaikkaa ensi kaudelle.

Werder Bremenillä on ollut koko kauden palikat totaalisen hukassa. Jonkun verran voi huonon onnenkin piikkiin laittaa heikkoa menestystä, mutta osa joukkueen esityksistä on ollut suorastaan hävettävän huonoja. Maaliskuussa kauden stopattua bremeniläiset olivat kuntopuntarin pohjalla, eikä Florian Kohfeldtillä ole varmasti ollut helppo tehtävä pistää peliä järjestykseen näillä treenirajoituksilla. Lisäksi joukkueella on edelleen loukkaantumisia ja keskikentän Davy Klaassen on pelikiellossa.

Leverkusenin kausi on sujunut olennaisesti onnellisempien tähtien alla. Vaikka kautta ei voi kutsua mitenkään täysosumaksi, pienellä tikistyksellä ollaan Mestarien liigan paikassa kiinni. Kusenin pallonhallintafutis toimi ennen taukoa aivan mukavasti ja joukkue on kauttaaltaan peruslaadukas. Hradecky on maalilla ollut paikoitellen jopa erinomainen. Peter Boszin tavoite on selvä – neljän sakkiin on päästävä ja silloin tämänkaltaiset ottelut on hoidettava.

Lyö vetoa ottelusta:

Werderin pitäisi kuroa joukkueiden laatueroa paljon kiinni, jotta siltä voisi odottaa menestystä tässä pelissä. Lähden suoran vierasvoiton kautta liikkeelle: vetosuositus on Leverkusen voittaa ottelun kertoimella 1,69.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO