90+5! Erling Braut Håland teki arvokkaan loppuhetkien maalin Dortmundille – tyvipäässä Niklas Moisanderin Werder Bremenille äärettömän tärkeä voitto

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Borussia Dortmundin Erling Braut Håland palasi ryminällä oltuaan kaksi peliä loukkaantumisen takia sivussa. Norjalainen avasi ottelun Düsseldorfia vastaan penkiltä, mutta tuli kentälle puoli tuntia ennen loppua ja viimeisteli ottelun ainoan maalin.

Kaiken lisäksi osuma syntyi aivan lopussa, sillä Håland osui tolppien väliin ajassa 90+5. Maalin ansiosta Dortmund kiri Bayern Münchenin johdon neljään pisteeseen. Bayern kohtaa vielä myöhemmin illalla Borussia Mönchengladbachin.

Tyvipäässä Niklas Moisanderin Werder Bremen otti arvokkaan 5−1-murskavoiton sarjajumbo Paderbornista. Werder Bremen pysyy yhä putoamisviivan alapuolella, mutta on nyt tasapisteissä karsijan paikalla olevan Düsseldorfin kanssa. Mainz on tällä hetkellä turvassa kolmen pisteen päässä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!