Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa Tottenhamin tämän viikon perjantaina harjoitusottelussa ennen kuin Valioliigan kausi jatkuu, kertoo The Telegraph.

Valioliiga on ollut keskeytettynä koronaviruspandemian takia maaliskuun puolivälistä lähtien, mutta sarja on jatkumassa ensi viikon keskiviikkona kahdella ottelulla. Norwich ja Tottenham pelaavat omat paluuottelunsa ensi viikon perjantaina, Norwich isännöi Southamptonia ja Tottenham saa vieraakseen Manchester Unitedin.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke toivoi toissa viikolla, että hänen joukkueensa voisi pelata harjoituspelejä ennen kauden jatkumista, jos Valioliiga vain sallii sen. Telegraphin mukaan seurat saivat luvan järjestää harjoituspelejä, kunhan joukkueiden ei tarvitse matkustaa yli 1,5 tunnin päähän.

Sekä Norwich että Tottenham ovat pelanneet seuran sisäisiä ison kentän harjoituspelejä, mutta ensi perjantain harjoitusottelu on yksi ensimmäisistä, joissa Valioliiga-seura kohtaa toisen.

Telegraphin mukaan Valioliiga-seurat saavat kohdata toisensa harjoitusottelussa vain, jos ne ovat pelanneet tällä kaudella Valioiigassa jo kahdesti vastakkain. Norwich ja Tottenham pelasivat joulukuussa 2-2-tasapelin, mutta tammikuussa Totteham oli vahvempi maalein 2-1. Pukilta hylättiin ensimmäisessä ottelussa maali videotarkistuksen jälkeen, mutta jälkimmäisessä hän osui rangaistuspotkusta.

Norwich ja Tottenham eivät ole vielä ilmoittaneet ottelulle pelipaikkaa. Ottelu voidaan pelata jommankumman stadionilla tai harjoituskeskuksessa.