Valioliigan jatkumiseen valmistautuva Liverpool teki viime torstaina harjoitusottelussa selvää jälkeä Blackburnista. Mestaruussarjassa pelaavalle Blacburnille ei jäänyt vieraspelistä juuri mitään käteen, sillä Liverpool latoi taululle 6-0-lukemat.

Ottelua seuranneena viikonloppuna Liverpool lisäsi Twitter-tililleen videon, joka on herättänyt ihmetystä kannattajien keskuudessa. Hidastetulla videolla Liverpoolin toppari Dejan Lovren menee rutiininomaisesti ja suuremmitta ongelmitta Blacburnin syöttöön väliin ennen kuin pelaa pallon taaksepäin maalivahdilleen.

Videon kommenttikentässä ihmetellään, miksi moinen ”huippukohta” pelistä ladattiin seuran tilille.

– Meneekö minulta jotain ohi? Hän vain otti pallon ja kääntyi. Noin tapahtuu satoja kertoja ottelun aikana, kommentoi yksi käyttäjä.

– Olen nyt katsonut tämän lukuisia kertoja, enkä ymmärrä, miten ammattilaisjalkapalloilija onnistuu katkomaan syötön ja syöttämään pallon ilman mitään painetta ympärillään… Tällaiset jutut erottavat ammattilaiset meistä normaaleista ihmisistä, heitti toinen sarkastisesti.

Myös Southamptonin legendapelaaja Matt Le Tissier osallistui hauskanpitoon jakamalla Liverpoolin julkaisun omalla tilillään.

– Kun Twitter-tilisi ylläpitäjä ei ole ikinä pelannut jalkapalloa, piikitteli Le Tissier.

Matt Le Tissier ✝️

@mattletiss7
When the person running your twitter account has never played football 😳😂

Liverpool FC

@LFC

Jos video ei näy artikkelissa, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.