Poliisi takavarikoi Man Unitedin tähtipelaajan Paul Pogban ökyauton

© Kuva: Getty Images

Suur-Manchesterin alueen poliisi on takavarikoinut Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Paul Pogban auton, Wraith Black Badge -mallisen Rolls Roycen.

The Sun kertoo, että poliisi pysäytti ranskalaistähden hänen ajaessa Manchesterin lentokentän läheisyydessä, koska hänen autossaan oli ranskalainen rekisterikilpi.

Ison-Britannian lainsäädännön mukaan ulkomaalaiseen autoon tulee laittaa Ison-Britannian kilvet, jos se on ollut vuoden sisään yli kuusi kuukautta maassa. Britanniassa asuvien on kuitenkin rekisteröitävä autonsa viimeistään kaksi viikkoa niiden maahantuonnin jälkeen.

– Me huomasimme sen auton menevän ohitsemme moottoritiellä, koska se todella erottuu joukosta, mutta meillä ei ollut hajuakaan, kuka siinä oli sisällä, kommentoi silminnäkijä The Sunille.

– Se oli jo poistumassa moottoritieltä, kun poliisi ajoi sen taakse ja laittoi siniset valot päälle heidän poistuttua moottoritieltä turvallisesti.

– Emme olleet uskoa sitä, kun näimme, että kuljettaja oli Paul Pogba. Näytti siltä, että hän teki kaiken, mitä pyydettiin.

– Me mietimme, mistä siinä oli kyse. Hän ei vaikuttanut ajavan ylinopeutta tai mitään.

Pogballa, 27, on viikko aikaa lunastaa autonsa takaisin 150 punnan korvausta vastaan. Lisäksi hänen on maksettava 20 puntaa jokaisesta päivästä, kun auto on poliisin hallussa. Nuo summat tuskin tuottavat ongelmaa ranskalaistähdelle, sillä lehtitietojen mukaan hänen vuosipalkkansa on 15 miljoonaa puntaa (noin 16,7 miljoonaa euroa).

Manchester United ja Pogba pelaavat ensimmäisen ottelunsa Valioliigan koronatauon jälkeen tänään, perjantaina, kun joukkue kohtaa Tottenhamin vieraskentällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.