Saksalaislegenda varoittaa Leroy Sanén hankinnasta: ”Meidän on oltava hyvin varovaisia”

© Kuva: Getty Images

Saksan jalkapallojättiläinen Bayern München on jonon kärjessä Manchester Cityn laituritähden Leroy Sanén värväämiseksi. Bayernin seuralegenda Oliver Kahn kuitenkin varoittaa, että saksalaisseuran on oltava varovainen Sanén hankinnan suhteen.

Bayern on jahdannut 24-vuotiasta Sanéa viime vuodesta asti, mutta jahti laitettiin jäihin saksalaisen kärsittyä vakavan vamamn kauden alussa viime syksynä. Sané ei ole esiintynyt City-paidassa sitten viime elokuun, mutta Arsenalia vastaan hän teki paluun vaihtopenkille viime keskiviikkona.

Kuluneella viikolla City-luotsi Pep Guardiola ilmoitti, että Sané haluaa jättää Manchesterin. Bayernia pidetään laiturin todennäköisimpänä uutena osoitteena. Nykyään Bayernin johtoportaaseen kuuluva Kahn kuitenkin jarruttelee huhuja. Hänen mukaansa seuran on oltava taloudellisesti varovainen hankintojen suhteen koronaviruspandemian jäljiltä.

– Hänellä on vielä vuosi sopimusta jäljellä Manchester Cityssä, ja sen enempää emme halua sanoa asiaan juuri nyt. Puhumme siirrosta, kun se tosiaan on tapahtunut, Kahn toteaa saksalaiselle ZDF:lle.

– Minusta on mahdollista, että myös ensi kaudella meidän on oltava hyvin varovaisia, etenkin taloudellisesti.

Kahn on pettynyt haastajien puutteeseen Bundesliigassa

Bayern München varmisti kuluneella viikolla kahdeksannen perättäisen Bundesliigan mestaruutensa. Bayernin riveissä kahdeksan kertaa mestaruuden voittanut Kahn on pettynyt kilpailun puutteesta sarjassa.

– Tietysti Bundesliigan kaltainen kilpailu elää jännityksestä. Mutta emme me voi sanoa ”okei, pelaamme vähän huonommin nyt.” Muidenkin on tartuttava haasteeseen.

– Mahdollisuuksia on ollut meidän syrjäyttämiseksi valtaistuimelta, mutta tällä joukkueella on uskomaton mentaliteetti. Mestaruus oli täysin ansaittu.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.