Saksan maajoukkuepelaaja on pelannut viimeisen pelinsä Borussia Dortmundissa – perhekriisi estää osallistumisen päätöskierrokselle

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja Mario Götze ei pelaa Bundesliigan kauden päätöskierroksella. Bildin tietojen mukaan Götze jättää pelin pelaamatta hänen poikansa ennenaikaisen syntymän johdosta.

28-vuotiaalta saksalaiselta on jäänyt väliin neljä viimeistä ottelua lukuisten sairaalakäyntien vuoksi. Hänen keskosena syntynyt lapsensa käy läpi useita testejä, ja Götze haluaa olla perheensä tukena näinä vaikeina aikoina.

Näin ollen Götze on pelannut viimeisen pelinsä Borussia Dortmundin paidassa. Dortmund ilmoitti toukokuussa, ettei se tee jatkosopimusta keskikenttäpelaajan kanssa, ja Götzestä tulee vapaa pelaaja siirtoikkunan auetessa.

Dortmund kohtaa Bundesliigan päätöskierroksella Hoffenheimin kotikentällä. Dortmund on jo varmistanut liigan kakkossijan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.