Tim Sparv loukkaantui – FC Midtjyllandin sarjajohto hupenee

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv oli ensimmäistä kertaa FC Midtjyllandin avauskokoonpanossa tasan neljään kuukauteen, kun Tanskan Superliigan kärkijoukkue kohtasi kotikentällään sunnuntaina Aarhusin. 33-vuotiaan Sparvin ottelu kuitenkin loppui jo hieman ennen taukovihellystä, kun hän joutui tulemaan loukkaantumisen vuoksi vaihtoon.

Midtjylland ei kerro otteluraportissaan tarkemmin Sparvin vamman laadusta. Joukkue joutui kuitenkin tekemään vaihdon loukkaantumisen takia jo kolmannessa ottelussa peräkkäin. Sparvin korvasi kentällä 20-vuotias Nicolas Martin Hautorp Madsen.

Sparvin joutuessa vaihtoon taululla komeilivat jo taukolukemat 1-1. Jo toisen puoliajan ensimmäisten kolmen minuutin aikana Midtjylland karkasi 3-1 -johtoon. Se kuitenkin romahti viimeisellä 20-minuuttisella. Aarhus kavensi 77. minuutilla, nousi tasoihin 83. minuutilla ja teki 4-3 -voittomaalin ajassa 90’+4. Voittomaalin teki Nicklas Helenius.

FC Midtjylland on voittanut viidestä koronatauon jälkeisestä ottelustaan vain kaksi (yhteensä seitsemän pistettä). Sarjassa toisena oleva FC Kööpenhamina on saanut näistä peleistä pisteitä 11. FC Midtjylland johtaa toki sarjaa edelleen, mutta jo erittäin suvereenilta vaikuttanut johto on hiljalleen huvennut kahdeksaan pisteeseen – paljon toki sekin.

Superliigan kautta on pelaamatta vielä seitsemän kierrosta. Midtjylland ja Kööpenhamina kohtaavat toisensa seuraavien kolmen kierroksen aikana kahdesti – siis todellisissa kuuden pisteen otteluissa. Otteluista ensimmäinen on edessä ensi sunnuntaina FC Kööpenhaminan kotikentällä.

FC Midtjylland on saanut huomiota maailmalla myös drive-in-katsomonsa myötä. Koronarajoitukset eivät ole päästäneet totuttuun tapaan ihmisiä katsomoihin Tanskassakaan, joten Superliigan sarjakärki pani pystyyn oman ”autokatsomonsa”.

Seura on myynyt parkkiruutuja sadoille autokunnille, jotka ovat tuoneet faneja katsomaan pelejä suurilta valotauluilta. Jokaisessa autossa saa olla viisi ihmistä, mutta vain yhden ikkunan saa avata. Katselukokemuksen maksimoimiseksi otteluselostus lähetetään radiossa kuvan kanssa yhteen synkronisoituna.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS