Voisiko Teemu Pukki vielä päästä pokaalin nostoon? ”Uskomme täällä ihmeisiin”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukin edustaman Norwichin paluukausi Valioliigaan ei ole ollut helppo – tällä hetkellä joukkue näyttää pelaavan ensi kaudella jälleen Mestaruussarjaa. Kaikkea ei vielä silti ole suinkaan menetetty. Takamatkaa toiseksi viimeisenä olevaan Aston Villaan on neljä pistettä, ja Canariesilla lisäksi yksi ottelu enemmän pelattuna. Ennen sarjan jatkumista viimeisellä säilyjän paikalla olevaan Watfordiin ero ei kuitenkaan ole paljoa suurempi – kuusi pinnaa.

Norwichilla on lisäksi vielä mahdollisuus tarttua FA Cupissa piilevään yllätysmahdollisuuteen. Se pelaa puolivälierässä tämän kuun lopussa Manchester Unitedia vastaan, pudotettuaan rankkareiden jälkeen edellisessä vaiheessa Tottenhamin.

Manageri Daniel Farke puhui näkymistä Eastern Daily Pressille. Hän pitäisi cupin valloitusta ”pienenä ihmeenä”.

– Olen sanonut niin monta kertaa, mutta me uskomme täällä ihmeisiin. Teemme päivittäin töitä sellaisten eteen. Meillä on kaksi tavoitetta. Ensinnäkin, teemme kaikkemme voidaksemme pelata Valioliiga myös ensi kaudella. Toiseksi, olemme hyvissä asemissa FA Cupissa.

Joukkue on onnistunut etenemään cupissa kovien vierasvoittojensa kautta. Nyt se isännöi Unitedia poikkeuksellisissa oloissa.

– Tuntuu kummalliselta. Meillä on ollut kolme uskomattoman vaikeaa vieraspeliä, eikä niistä olla selvitty helpolla. Mietimme, miten hieno ilta kotistadionilla tulee, kun saamme Manchester Unitedin sinne. Sitten ottelu käydään suljetuin ovin.

Farke tietää tavoittelevansa kuuta taivaalta, kun puhutaan pytyn hakemisesta.

– Eihän se realistista ole, mutta yritämme silti. Haluan että menestymme mahdollisimman hyvin, ja se on kaikki mielissämme harjoituskentällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.