AC Milanin kannattajat asettuivat Zlatan Ibrahimovićin puolelle: ”Olin aivan suunniltani”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

AC Milania edustava Zlatan Ibrahimović on ollut viime päivinä taas paljon esillä. Ruotsalaishyökkääjän tilanne seurassa on puhuttanut, sillä ensi kaudeksi päävalmentajaksi tulevan Ralf Rangnickin ei uskota haluavan Ibrahimovićia joukkueeseensa.

Kokenut pelaaja on ollut Gazzetta dello Sportin haastattelussa, ja italialaislehti paljasti lauantaina julkaistavasta jutusta maistiaisia jo tänään perjantaina. Jutussa Zlatan ei edes tunnistanut Rangnickia.

Hyökkääjä on rakastettu pelaaja AC Milanin fanien keskuudessa. Ruotsalaislehti Aftonbladet otti yhteyttä seuran kannattajiin ja kysyi, mitä mieltä nämä olivat Ibrahimovićin tilanteesta.

− Olin aivan suunniltani, kun luin haastattelun. Vaikka Zlatan ei olisi sanonut sitä suoraan, on ilmiselvää, ettei hän usko itsellään olevan tulevaisuutta seurassa ensi kaudella. Siihen suuntaan seura menee Ralf Rangnickin kanssa, Jacobo Pistone Milanin Lontoon-kannattajayhdistyksestä sanoi.

AC Milanissa on raportoitu olevan kosolti erimielisyyksiä. Seurajohdossa toimivan puolustajalegenda Paolo Maldinin asema on tiettävästi myös tukala organisaatiossa.

− (Internazionalen) Antonio Conten ohella Rangnickista tulee yksi vaikutusvaltaisimmista valmentajista Serie A:ssa. AC Milan muuttuu taas kerran suuresti. Zlatanin ja Maldinin tapaisia ihmisiä tarvitaan, jotta punainen lanka toiminnassa säilyy, Pistone jatkoi.

Rangnick tunnetaan eritoten nuorten pelaajien kehittäjänä. Siksi 38-vuotias Ibrahimović ei todennäköisesti kuulu uuden päävalmentajan suunnitelmiin.

Kannattajat sympatisoivat Zlatania, joka on tehnyt tällä kaudella 11 pelissä viisi maalia.

− Ymmärrän, jos hän ajattelee jo projektiaan Hammarbyssa, mutta haluan hänen pysyvän Milanossa, AC Milanin kannattaja Fabio Quaranta sanoi Italiasta käsin.

Ibrahimovićin merkitystä seuralle ei mitata kannattajien mielestä pelkästään pelillisesti.

− Hänellä on kova voitontahto ja hän on tärkeä pukukopissa. Yksivuotinen sopimus olisi täydellinen, sitten hän voisi keskittyä Hammarbyhyn, Quaranta jatkoi.

Sveitsiläinen AC Milan -fani David Jordacijevic oli samaa mieltä muiden fanien kanssa.

− Me kannattajat olemme ristiriitaisissa tunnelmissa, mutta Zlatanin haluamme pitää. Ottelun kääntäminen voitoksi Juventusta vastaan ei olisi ollut mahdollista ilman häntä.

− Hän on nostanut muiden pelaajien kuten Ante Rebićin ja Rafael Leãon tasoa, Jordacijevic totesi.

Kannattajat ovat keskustelleet asiasta paljon keskenään.

− On vaikea ymmärtää, miksei Zlatanille ole tarjottu yksivuotista sopimusta ja Maldinille muuta kuin jotain lähettilään roolia, Jordacijevic ihmetteli.

Koronaviruksen takia AC Milanin kannattajat eivät ole päässeet ilmaisemaan tyytymättömyyttään katsomoon.

− Uskon, että ilman sitä katsomossa olisi nähty banderolleja Zlatanista, Maldinista ja (valmentaja Stefano) Piolista. Keskustelufoorumeilla ihmiset haluavat Zlatanin jäävän. Katsomosta olisi mitä luultavimmin kerrottu tämä mielipide, Jordacijevic päätti.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS