AC Milanissa kuohuu – suurelle italialaiselle jalkapallotarinalle saksalainen loppu? Sopassa tuttu hämmentäjä

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kuten keväällä kerrottiin, näyttää siltä että yksi suuri tarina italialaisessa jalkapallossa on päättymässä.

RB Leipzigin ex-luotsi Ralf Rangnick ottaa AC Milanissa päävalmentajan paikan ensi kaudella. Football-Italian tietojen mukaan roolina tulee kuitenkin olemaan pelkän valmennuksen lisäksi englantilaistyyppinen managerin posti.

Milanissa koko aktiiviuransa pelannut Paolo Maldini on toistaiseksi seuran urheilutoimenjohtajana. Mikäli saksalaisluotsin rooli todella on nyt odotetun kaltainen, tekee se erillisen urheilutoimenjohtajan paikan tarpeettomaksi. Tämä tarkoittaa mitä suurimmalla todennäköisyydellä Maldinin ja Milanin teiden eroamista.

AC Milanin toimitusjohtaja, Arsenal-aikojensa liiketoimista tunnettu Ivan Gazidis haluaisi tiettävästi Maldinin pysyvän seurassa, mutta nykyisestä poikkeavassa roolissa. Legenda itse vaikuttaisi kuitenkin saaneen tarpeekseen.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!