AC Milan -ikoni Paolo Maldini puuskahti valmentajahuhuille: ”Hänen pitäisi opetella kunnioitusta ennen italiaa”

© Kuva: Getty Images

Kerroimme huhtikuussa, että saksalaista Ralf Rangnickia huhutaan vahvasti AC Milanin tulevaksi päävalmentajaksi. 61-vuotias Rangnick on valmentanut aiemmin muun muassa Schalkea, Hoffenheimia ja RB Leipzigia. Hänen kerrotaan opiskelevan parhaillaan italiaa kuusi tuntia päivässä.

Rangnickin on huhuttu saavan Milanissa kaksoisroolin päävalmentajana ja urheilujohtajana. Hän itse vahvisti viime viikolla Bildille käymänsä keskustelut.

– AC Milan on kysynyt kerran, olisiko palkkaamiseni mahdollista, Rangnick myönsi.

– Sen jälkeen keskusteluja käytiin agenttini kanssa. Sitten tuli korona, ja sen jälkeen onkin ollut muita, tärkeämpiä asioita.

AC Milanin seuraikoni Paolo Maldini ei ole kuitenkaan Rangnickin mahdollisesta saapumisesta ilahtunut – tai varsinkaan huhutusta kaksoisroolista. 51-vuotias Milanin tekninen johtaja puuskahti huolistaan uutistoimisto Ansalle maanantaina.

Maldinin huolena on, että Rangnick haluaa Milanissa ”kaiken vallan”. Hän vertaa Rangnickin vaatimuksia ”pitch invasioniin” ja sanoo saksalaisen tunkeutuvan alueelle, ”jolla asiantuntijat työskentelevät tavallisilla sopimuksilla”.

– Siksi minulla on hänelle yksi neuvo: ennen kuin hän opettelee italiaa, hänen pitäisi pohtia kunnioitusta, Maldini sanoo.

– Huolimatta tämänhetkisistä vaikeuksista saattaa kausi loppuun jotkut kollegat osaavat asettaa Milanin edun oman etunsa edelle.

Maldinin lausunnot eivät puhu kovin hyvää mahdollisesta tulevasta yhteistyöstä Rangnickin kanssa. Koko äärimmäisen komean uransa AC Milanissa pelanneen Maldinin arvostus on kannattajien keskuudessa kuitenkin korkealla. 126 A-maaottelua pelannut Maldini voitti AC Milanissa pelaajana seitsemän kertaa Serie A:n ja viidesti Euroopan Cupin/Mestarien liigan.

Lähde: Transfermarkt


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.