Antonio Conte kommentoi asemaansa Internazionalessa: ”Jos he eivät ole tyytyväisiä, en epäröi astua syrjään”

© Kuva: Getty Images

Internazionalen päävalmentajana toimiva Antonio Conte kommentoi tilannettaan milanolaisseurassa Sky Italialle.

Conten joukkue on tällä hetkellä Serie A:n toisella sijalla. Italialaisluotsin asemalla on spekuloitu, sillä Interin on kerrottu miettineen jo varavaihtoehdon Contelle, jos tämä päätetään siirtää sivuun tehtävistään.

− Tulin Interiin kolmen vuoden projektilla nostaakseni seuran sinne, minne se kuuluu. Se vie vääjäämättä aikaa. Tulin tänne todella innokkaana ja minulla on uskoa onnistumiseen, Conte sanoi Skylle.

Internazionalen on sanottu harkitsevan seuraavaksi päävalmentajaksi Massimiliano Allegria, joka valmensi kuluvaan kauteen saakka Juventusta.

Samalla on kuitenkin kirjoitettu, että Internazionalen seurajohto on äänestänyt Conten luottamuksesta, ja että Conte on jatkamassa Interin päävalmentajana.

− Sopimukseni kestää kolme vuotta. Sen jälkeinen aika riippuu siitä, aikovatko he tehdä kanssani jatkosopimuksen, Conte pyöritteli.

Conte, 50, ryhtyi Internazionalen vastuuvalmentajaksi viime vuonna. Hän siirtyi seuraan Valioliigasta Chelsean managerin tehtävistä.

− Jos kaikki seurassa ovat tyytyväisiä tekemääni työhön, kuten olen ymmärtänyt, en näe mitään syytä sille, miksen jatkaisi, Conte muotoili.

− Jos he taas eivät ole tyytyväisiä minuun, en epäröi astua syrjään.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.