FC Inter avaa kautensa – jo valmiiksi hyvässä putkessa: ”Ajatukseni monella tapaa samanlaiset”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter Turku, viime kauden Veikkausliigan hopeajoukkue, avaa pääsarjakautensa torstaina, kun sitä vastaan asettuu RoPS.

Päävalmentaja José Riveiron tunnelma ei kuitenkaan ole tavallisen kauden avauksen tyyliin odottava.

– Jos totta puhutaan, yhden pitkän vierasmatkan ja kahden kovan kotipelin jälkeen minusta Veikkausliigan alku tuntuu jo enemmän kauden jatkamiselta kuin aloittamiselta. Nyt pelaamme pisteistä ja cupissa jatkopaikasta, mutta minun ajatukseni ovat monella tapaa samanlaiset nyt kuin ennen Lahti-ottelua.

Espanjalainen viittaa Suomen Cupin loppuotteluun johtaneeseen, viime aikojen taipaleeseen. Rytmi on tavallaan siis jo päällä.

– Seuraavan kuukauden aikana tulemme pelaamaan kolmen tai neljän päivän välein, niin kuin nyt cupin jatko-otteluissa. Olemme tavallaan jo tottuneet käsittelemään peleihin valmistautumista, palautumista ja kilpailemista sillä tahdilla. Haluan ajatella positiivisesti ja uskon näiden cupin otteluiden olevan meille enemmän hyödyksi kuin pienen väsymyksen haitaksi.

Torstain vastustaja, viime kauden sarjassa kymmenenneksi päätynyt rovaniemeläisjoukkue on muutostensa jälkeen pieni mysteeri. Sinimustien luotsi puhuu ryhmästä varovaisella kunnioituksella.

– Olen varma, että RoPS tulee olemaan vaikea vastustaja erityisesti kotonaan, mutta näkemistäni peleistä päätellen myös vieraskentällä. Täysi kunnioitus siis vastustajalle niin kuin yleensäkin. Siellä on tapahtunut paljon muutoksia. Varmasti ainakin aluksi he pystyvät kuitenkin paikkaamaan kokemuksen puutetta pelaamalla täynnä energiaa, korkealla motivaatiolla ja ylipäätään halulla pelata liigaa.

Isäntien miehistöstä puuttuu sarja-avauksessa varmuudella vain loukkaantunut Matias Ojala.

Lähde: FC Inter


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.