Internazionale hankki joukkuetta Mestarien liigassa kurittaneen nuoren läpimurtopelaajan

© Kuva: Getty Images

Kaksi hienoa maalia Interin verkkoon Mestarien liigassa lienee ollut melkoisen tyydyttävä työnäyte. Kenties siitäkin syystä Antonio Conten valmentama Internazionale on nyt onnistuneesti vahvistanut rivejään 21-vuotiaalla Achraf Hakimilla.

Oikean laitapuolustajan tontilla parhaiten viihtyvä, mutta myös laitalinkkinä sekä vasempana laitapakkina pelannut Hakimi on viettänyt kaksi viimeistä kautta lainalla Borussia Dortmundissa, ja jälki on ollut hurjaa. Tällä kaudella Hakimi teki Bundesliigassa viisi maalia ja antoi kymmenen maalisyöttöä. Mestarien liigassa maaleja syntyi neljä. Vuosi sitten Hakimi valittiin Mestarien liigan läpimurtokentälliseen.

Siirtokorvauksen Hakimista kuittaa kuitenkin tämän kasvattajaseura Real Madrid, jonka sopimuspelaaja Hakimi on ollut koko tähänastisen uransa ajan. Siirron kotisivuillaan vahvistanut Real kuittaa Interiltä tiettävästi 40 miljoonaa euroa, ja mahdollisten bonuspykälien täyttyessä viisi miljoonaa lisää.

Madridissa syntynyt Hakimi edustaa maajoukkuetasolla Marokkoa. Nuoresta iästään huolimatta hän on pelannut Marokon A-maajoukkueessa jo 28 ottelua.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.