Juventus kruunattiin sunnuntai-iltana yhdeksännen kerran peräkkäin Serie A:n mestariksi. Lue uutinen täältä.

Juventuksen sarjakausi oli varsin haastava, vaikka lopulta mestaruus ehtikin varmistua jo kaksi kierrosta ennen loppua. Juventus johtaa Serie A:ta seitsemän pisteen erolla Internazionaleen.

Lazio taisteli Juventuksen kanssa tasaisesti sarjan kärkipaikasta ennen koronataukoa. Koronatauon jälkeen Lazio ei kuitenkaan ollut entisellään, ja loistavaa kautta pelaava Atalanta nousi hetkeksi kärkikaksikkoon. Inter nousi edellisen kierroksen myötä takaisin toiseksi.

Juventuksen päävalmentaja Maurizio Sarri on saanut kauden aikana huomattavasti kritiikkiä, sillä torinolaisjätin peli ei ole näyttänyt siltä, miltä monet odottivat sen näyttävän luotsin alaisuudessa.

Juventuksen Leonardo Bonucci myönsi joukkueella olleen vaikeuksia ymmärtää, mitä Sarri hakee takaa ideoillaan.

– Meillä oli vaikeuksia ymmärtää valmentajan pelifilosofiaa, mutta pysyimme yhtenäisenä joukkueena ja teimme töitä ennemminkin joukkueena kuin yksilöinä. Nyt yritämme levätä seuraavat kymmenen päivää ja sitten valmistautua seuraavaan haasteeseen, Bonucci viittasi Mestarien liigan Lyon-otteluun.

– Aloitimme uuden aikakauden uudella pelifilosofialla ja kohtasimme useita vaikeuksia, mutta annoimme kaikkemme vastoinkäymisistä huolimatta.