Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin CAS kumosi aiemmin maanantaina Manchester Citylle langetetun europelikiellon. Lue uutinen täältä.

La Ligan presidentti Javier Tebas ei ottanut europelikiellon kumoamispäätöstä hyvin vastaan. Tebas kritisoi CAS:n päätöstä avoimesti.

Tebas on aiemminkin ollut tukkanuottasilla CAS:n kanssa, kun Real Madrid, Atlético ja Barcelona ovat saaneet siirtokieltoja sääntörikkomusten vuoksi. Vain Atléticon siirtokieltoa ei kumottu, lyhennetty tai peruttu.

Tebas on myös julkisesti kritisoinut öljyrahoistaan tunnettuja Manchester Cityä ja PSG:tä.

– Meidän on mietittävä uudelleen, onko CAS enää sellainen elin, jonne jalkapalloseurojen on valitettava erilaisista päätöksistä. Sveitsi on maa, jolla on upea historia päätöksenteossa, mutta CAS ei ole riittävällä tasolla, Tebas totesi.