Minne vapaaksi agentiksi jäänyt huippukärki siirtyy? – ”Siinä tapauksessa laitan omaa rahaa likoon, jottei hän siirry sinne”

© Kuva: Getty Images

Edinson Cavani on ollut puolentoista viikon ajan vapaa agentti.

33-vuotiaan uruguaylaiskärjen sopimus PSG:n kanssa päättyi kesäkuun lopussa, eivätkä osapuolet allekirjoittaneet uutta jatkosopimusta. Cavani vietti PSG:ssä seitsemän kautta, joiden aikana syntyi 200 maalia. Cavani on PSG:n seurahistorian paras maalintekijä.

Cavania ollaan yhdistetty siirtohuhuissa muun muassa Atléticoon, Internazionaleen ja AS Romaan. Myös Boca Juniors on mainittu etenkin argentiinalaismedioiden huhuissa.

Urallaan 31 A-maaottelua Uruguayn paidassa pelannut Antonio Alzamendi kommentoi lyhyesti Cavanin tulevaisuutta Radio Mitrelle. Alzamendi pelasi urallaan muun muassa River Platessa ja Independientessä, jotka ovat Bocan suurimpia vihollisia.

– Cavani ei siirry Bocaan. Jos hän siirtyisi sinne, niin siinä tapauksessa laittaisin omaa rahaa likoon, jotta hän siirtyisi Riveriin tai Independienteen, Alzamendi totesi.

Cavani oli siirtymässä tammikuussa Atléticoon, mutta lopulta PSG ja Atlético eivät päässeet yhteisymmärrykseen siirtosummasta.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.