Palaako Karim Benzema Ranskaan? – entinen agentti: ”Uskon sen olevan mahdollista”

© Kuva: Getty Images

Karim Benzema on noussut jalustalle Real Madridissa Cristiano Ronaldon Juventus-siirron jälkeen.

Benzema iski viime kaudella kaikissa kilpailuissa komeat 30 maalia. Tällä kaudella ranskalaiskärki on onnistunut maalinteossa 24 kertaa.

32-vuotiaan Benzeman entinen agentti Karim Djaziri käväisi Lyonin TV-kanavan haastattelussa ja puhui kärjen mahdollisesta paluusta seuraan. Benzema on Lyonin kasvatti ja ehti pelata seuran edustusjoukkueessa neljän vuoden ajan ennen siirtoaan Real Madridiin kesällä 2009.

– Tällä hetkellä hän on saavuttanut Real Madridissa sellaisen tilanteen, johon kaikki pelaajat tähtäävät. Hän pelaa Real Madridissa, on läheinen Zinédine Zidanen kanssa ja kannattajat kunnioittavat häntä. Paluu Lyoniin ei ole tällä hetkellä ajankohtaista, Djaziri puhui hyökkääjän lähitulevaisuudesta.

Djazirin mukaan Benzema haluaa kuitenkin palata Lyoniin.

– Jätettyään Lyonin Benzemalla on ollut vain yksi toive ja se on palata Lyoniin jossain vaiheessa. Hän katuu edelleenkin sitä, etteivät he edenneet pidemmälle Mestarien liigassa. Lyon pelasi välierissä sen jälkeen, kun hän lähti Real Madridiin. Hän ajattelee paluuta Lyoniin ja uskon sen olevan mahdollista.

– Jos hänen kuntonsa riittää ja hän uskoo, että on oikea aika palata, sitten se tapahtuu. Jos paluu ei tapahdu pelaajan roolissa, niin se tapahtuu sitten muussa roolissa. Tiedän hänen haluavan todella palata Lyoniin.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.