Rangersin apuvalmentaja kommentoi Alfredo Morelosia koskevia siirtohuhuja: ”Kaikilla pelaajilla on hintansa”

© Kuva: Getty Images

HJK:ssa Veikkausliigaa pelannut kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos pelasi hyvän kauden Skotlannissa. Hän iski 12 maalia Glasgow Rangersille.

Morelosia viedään huhuissa nyt suurempiin sarjoihin onnistuneen kauden ansiosta. Joukkueen apuvalmentaja Gary McAllister kommentoi ”El Búfalon” tilannetta seurassa.

− Mitä tarjouksiin tulee, niin en tiedä niistä mitään. Kaikilla pelaajilla on hintansa, ja siihen saakka, kunnes tarpeeksi iso tarjous tulee, niin jatkamme normaalisti eteenpäin, McAllister sanoi.

Brittiläinen Daily Mail uutisoi aiemmin, että Morelos itse kieltäytyi qatarilaisseura Al-Duhailin tekemästä tarjouksesta.

Morelos on kuitenkin vielä Rangersin pelaaja, sillä hänellä on sopimus skottiseuran kanssa vuoteen 2023 saakka.

− Alfredon täytyy pysyä keskittyneenä ja pitää kuntoa yllä ollakseen valmiina kauden ensimmäisiin peleihin, McAllister kommentoi.

Skotlannin liigan seuraavan kauden odotetaan alkavan elokuussa, jos kaikki menee suunnitellusti.

Morelos haluaisi tiettävästi pelaamaan Euroopan top 5 -liigoihin, mutta ainakaan toistaiseksi Rangers ei ole saanut sellaista tarjousta, että se luopuisi 24-vuotiaasta hyökkääjästään.

− Hän on osa joukkuettamme eikä eroa muista pelaajistamme mitenkään. Hänellä on meidän kanssamme sopimus, joten hän on täällä samanlainen kuin muutkin, McAllister kertoi.

Vaikka Morelos pelasi loistokauden ja herättää kiinnostusta ulkomaisissa seuroissa, ei hänen paikkansa ole Steven Gerrardin miehistössä McAllisterin mukaan kiveenhakattu.

− Hän on palannut treenaamaan muiden kanssa hyvällä asenteella ja yrittää muiden tavoin vakuuttaa managerin siitä, että on avauskokoonpanon paikan arvoinen. Meillä on iso ryhmä, joten joukosta pitää erottua edukseen, McAllister totesi.

Lähde: Sky Sports


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – EVERTON

James Rodriguezin pelikunto on kysymysmerkki! Horjuttaako Everton huippuvireistä Chelseaa?