Real Madrid voittaa – saat kertoimen 50,00

Espanjan La Ligassa Real Madrid saa torstai-iltana vieraakseen Villarrealin. Nordicbetin erikoistarjouksen ansiosta pääset lyömään kotijoukkuetta kertoimella 50,00.

Real Madridin voitosta saatava kerroin on suorastaan älytön. Kotijoukkue lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, sillä voitolla Real Madrid voi varmistaa mestaruuden. Kun terveystilanne on vielä ryhmällä erinomainen, niin eiköhän tässä valkopaidat hoida pelin kotiin.

Real Madridin kerroin voitosta on normaalisti 1,43. Nyt jättikertoimen vuoksi pääset iskemään 1€ panoksella kotijoukkuetta ja tekemään 50€ tilin, jos Real Madrid voittaa pelin. Uutena asiakkaana saat myös ensitalletuksesi tuplana 100€ asti.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Nordcibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta. Saat talletuksen tuplana aina 100€ asti.
3. Lyö 1€ veto Real Madridin puolesta ja saat kertoimen 50,00.

Lisätiedot: Tarjous voimassa vain uusille Nordicbetin asiakkaille. Kertoimen korotettu osuus (50.00 miinus normaali kerroin) maksetaan bonusrahana, joka tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä 14 päivän aikana vedoilla, joissa on vähintään 1.50 kerroin. (Ilmaisvedot, riskittömät vedot, järjestelmävedot ja cashout-toiminnolla lunastetut vedot eivät edistä kierrätystä.)