”Se oli kallis voitto” – Thomas Tuchel huolissaan supertähden loukkaantumisesta

© Kuva: Getty Images

PSG:n manageri Thomas Tuchel kommentoi joukkueen cup-mestaruutta kalliiksi voitoksi. PSG kaatoi finaalissa Saint-Etiennen 1-0 Neymarin maalilla, mutta päänvaivaa valmentajalle aiheutti Kylian Mbappén vakava loukkaantuminen.

Ranskalaishyökkääjä joutui jättämään kentän tuskaisena Saint-Etienne-puolustaja Loïc Perrinin karun taklauksen seurauksena. Perrin ajettiin kentältä suoralla punaisella.

21-vuotias Mbappé linkutti pukukoppiin lähes kyyneleet silmissään, mutta hän palasi katsomon puolelle kainalosauvojen kera jalka paketoituna. Hyökkääjän loukkaantuminen asettaa hänen osallistumisensa ensi viikon liigacupin finaalissa ja Mestarien liigassa Atalantaa vastaan vaakalaudalle.

Perrinin törkytaklaus kuumensi PSG:n ja Saint-Etiennen pelaajat, ja ottelussa jaettiin kaikkiaan jopa 11 keltaista korttia Perrinin punaisen lisäksi.

Tuchel ei ollut onnensa kukkuloilla voitosta ja cup-mestaruudesta huolimatta.

– Me voitimme, se on finaalissa tärkeintä. Se oli monimutkainen peli useista syistä. Se oli kuitenkin kallis voitto, Tuchel kommentoi Eurosportille ottelun jälkeen.

Saksalaisvalmentaja huomauttaa, että kolmessa edellisessä Saint-Etienne-kamppailussa vastustaja on saanut punaisen kortin kolmesti.

Tuchel ei tuoreeltaan antanut sen enempää lisätietoja Mbappén loukkaantumisesta.

– Minulla ei ole kerrottavaa tällä hetkellä. Kuka tahansa olisi huolissaan nähdessään kuvat loukkaantumisesta. Totta kai minäkin olen huolissani.

PSG-puolustaja Marquinhos oli tyytyväinen voittoon, mutta menetykset jättivät pokaalin varjoonsa. Myös puolustaja Thilo Kehrer joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia ennen Mbappén tilannetta.

– Se ei ollut paras pelimme, mutta meidän täytyi voittaa. Luonnollisesti Mbappén ja Kehrerin loukkaantumiset huolettavat meitä. Toivottavasti ne eivät ole vakavia, he ovat molemmat tärkeitä pelaajia joukkueelle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.