TS: Jonatan Johansson ei lupaa TPS:lle voittoputkea: ”Realisti pitää olla”

© Kuva: Tiina Pirilä

Veikkausliigan jumbosijalla majaileva TPS yllätti perjantaina, kun se nimesi edustusjoukkueensa uudeksi valmentajaksi legendaarisen pelaajan Jonatan Johanssonin. 105 A-maaottelua pelannut Johansson pelasi taannoin TPS:ssä kahteen otteeseen, mutta on toistaiseksi toiminut päävalmentajana vain Skotlannissa.

44-vuotias Johansson veti TPS:lle ensimmäiset harjoituksensa maanantaina. Ensimmäinen ottelu uuden valmentajan johdolla on edessä lauantaina Rovaniemellä. Johansson kertoi pelifilosofiastaan Turun Sanomien haastattelussa.

– Haluan, että pelaamme prässäävää ja energistä jalkapalloa. Pelin temmon pitää parantua, ja meidän pitää tehdä jatkossa enemmän maaleja. Taktiikka tulee olemaan joustava sen mukaan, mitä pelaajia meillä on käytössä, ja minkälainen vastustaja kulloinkin on vastassa, Johansson kertoi.

TPS on hävinnyt kaikki tähän mennessä pelaamansa viisi ottelua. Johansson ei lähdekään lupailemaan voittoputkea tai kurssin kääntymistä kertaheitolla.

– Realisti pitää olla, eikä muutos tapahdu itsestään. Fakta on se, että viisi peliä on pelattu, eikä yhtään pistettä vielä ole. Meidän Cupin finaali on tällä kaudella liigapaikan säilyttäminen, uusi käskyttäjä naulaa.

Lähde: Veikkausliigan kotisivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.