Varkaat kävivät Franck Ribéryn kotona – ”Miten voin olla rauhassa?”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Franck Ribéryn edustama Fiorentina voitti sunnuntaina vieraskentällä Parman 2-1.

Kuluvaksi kaudeksi Bayern Münchenistä Fiorentinaan saapunut Ribéry oli kamppailussa avauskokoonpanossa.

37-vuotias Ribéry palasi ottelun jälkeen kotiinsa Firenzeen. Ribéry kuvasi sosiaaliseen mediaan videon, jossa näkyy, miten ranskalaistähden kotona on käynyt varkaita. Ribéry julkaisi myöhemmin sosiaalisessa mediassa viestin, jossa kävi asiaa läpi.

– Palasin Parma-voiton jälkeen kotiini Italiassa. Tässä maassa, jonka valitsin perheelleni kodiksi upeiden Münchenin-vuosien jälkeen. Löysin tällaisen lopputuloksen. Vaimoni menetti muutaman laukun ja korun, mutta luojan kiitos ei mitään sen tärkeämpää. Tämä jättää minulle alastoman tunteen. En hyväksy tätä, Ribéry kirjoitti.

– Perheeni on turvassa Münchenissä, mutta miten minä voin olla rauhassa tänä iltana? En juokse rahan perässä, eikä minulta puutu mitään. Juoksen pallon perässä, koska se on intohimoni. Silti oli se sitten intohimo tai ei, niin perheeni on joka tapauksessa ykkössijalla kaikessa ja teemme tarvittavia päätöksiä.

 


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!