FA Cup
Arsenal – Chelsea
Lauantai 01.08. klo 19:30

Englannissa sarjakausi on vähäistä vaille valmis. FA Cupin finaalissa kohtaavat turnauksen kestomenestyjät, kolmentoista mestaruuden Arsenal ja kahdeksan kertaa kannua nostanut Chelsea. Lontoolaisten joukkueiden välinen ottelu pelataan neutraalilla maaperällä Wembleyllä. Maailman vanhimman kansallisen jalkapalloturnauksen voittaja ratkotaan lauantaina 139. kerran.

Arsenalille cup-finaali on tilaisuus saavuttaa edes jotain vaikean kauden jälkeen. Valioliigan kahdeksas tila jätti Gunnersin ulos europeleistä ja FA Cupin voitto korjaisi tämän epäkohdan. Arsenal on parantanut kesällä otteitaan ja on pystynyt viime ajat keskittymään juuri tähän otteluun. Mikel Artetan alaisuudessa joukkue on mennyt eteenpäin, eikä joukkueen avauskokoonpanoon odoteta isoja muutoksia lauantaiksi.

Chelsea onnistui säilyttämään top 4 -paikkansa Valioliigassa ja joukkue on joutunut olemaan paineen alla aivan eri tavalla kuin Arsenal. Lisäksi ensi viikolla odottaa Mestarien liigan ottelu Bayern Müncheniä vastaan. Frank Lampard odottaa N’Golo Kanten pelikuntoa, mutta lauantai saattaa tulla liian pian avauksen paikkaa ajatellen. Maalivahti Kepa Arrizabalagalla ei ole Chelseassa tulevaisuutta ja Willy Caballero voi hyvinkin saada komennuksen avaukseen.

Lyö vetoa ottelusta:

Chelsea on edelleen joukkueista hieman vahvempi yhdistelmä, mutta muut tekijät osaltaan tasoittavat puntteja. Kertoimet ovat niin paljon Chelseaan päin kallellaan, että Arsenalissa on jonkun verran valueta ja tähän isketään kiinni. Vetosuositus on: Tasapeli ei vetoa – Arsenal 2,45. Varsinaisen peliajan päättyessä tasan panos siis palautetaan.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO