Bayern Münchenille vuolasta suitsutusta: ”Korkeimmalla tasolla 30 vuoteen”

© Kuva: Getty Images

Bayern München kaatoi keskiviikkona Mestarien liigan välierässä Lyonin maalein 3-0 ja pääsee tavoittelemaan sunnuntaina seurahistorian toista triplamestaruutta. Bayern voitti edellisen kerran samalla kaudella Bundesliigan, Saksan Cupin ja Mestarien liigan vuonna 2013.

Entinen RB Leipzigin valmentaja ja urheilujohtaja Ralf Rangnick on sitä mieltä, että loppuotteluun selvisivät Lissabonissa pelattavan Final Eight -turnauksen vakuuttaneimmat joukkueet. Joka tapauksessa Rangnick nostaa Bayernin loppuottelun suosikiksi, sillä joukkue on rakennettu pariisilaisia tasapainoisemmin.

Bayernissa on paljon onnistujia, kokeneita maailmanluokan pelaajia ja nuoria läpimurtoaan tekeviä huipputalentteja. Rangnick nostaa kuitenkin erityisesti esille keskikenttäpelaaja Leon Goretzkan, jota ei kovin usein otsikoissa näy.

– Kun katsotaan sitä, miten Goretzka on viime aikoina pelannut, on hän mielestäni juuri nyt maailman paras box-to-box-pelaaja, Rangnick kehuu Kickerin haastattelussa.

62-vuotiaan Rangnickin mielestä Bayernin ainoa pieni huolenaihe ovat pienet heikkoudet oman boksin puolustamisessa, mutta muuten hän ei muista nähneensä vuosikymmeniin yhtä erinomaista Bayernia.

– Bayern ei ole pelannut viimeisten 30 vuoden aikana koskaan taktisesti niin korkealla tasolla kuin juuri nyt Hansi Flickin johdolla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.