Erling Braut Hålandilta uusi aluevastaus: ”Oman sukupolvensa laululintu”

© Kuva: Getty Images

Norjalaishyökkääjä Erling Braut Håland oli yksi jalkapallokauden 2019-2020 suurimmista sensaatioista. Kesällä 20 vuotta täyttänyt Håland teki kauden 44 seurajoukkueottelussaan 40 maalia ja antoi kymmenen maalisyöttöä. Lisäksi Håland debytoi jo Norjan A-maajoukkueessa.

Håland aloitti kauden itävaltalaisessa RB Salzburgissa, mutta siirtyi tammikuussa Borussia Dortmundiin. Tahti ei laantunut pykälän kovemmassa Bundesliigassa juurikaan.

Dortmund aloitti maanantaisella harjoitusleirillään valmistautumisen tulevaan kuukauteen. Tässä vaiheessa kesää kieli voi olla vielä sopivasti poskessa, kuten tänään Twitteriin ladatulta videolta näkyy. Videolla 194-senttinen Håland on kiivennyt tuolille ja tulkitsee tunteikkaasti Bob Marleyn klassikkoa ”Three Little Birds”.

Håland omistautuu kappaleelle ja antaa lantioidenkin liikkua. Saattaa silti olla, että toistaiseksi on edelleen parasta keskittyä jalkapallouraan. Sen verran oli pokerissa pitelemistä myös videon kuvanneella Jadon Sancholla.

”Sukupolvensa laululintu” oli hieno lisänimi, jonka Dortmund klipissään Hålandille antoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.