Eurooppa-liigan finaalin avauskokoonpanot ovat tässä – Lukaku ja Martínez huippuvireessä illan loppuotteluun

© Kuva: Getty Images

Euroopa-liigan finaali Sevillan ja Internazionalen välillä lähestyy alkuaan. Loppuottelu Saksan Kölnissä potkaistaan käyntiin kello 22:00 Suomen aikaa ja joukkueiden avauskokoonpanot ovat nyt selvillä.

Julen Lopetegui on ryhmittänyt Sevillan 4-3-3-muodostelmaan, jonka hyökkäystä miehittävät Suso, Luuk de Jong ja puolivälierässä Wolverhamptonia vastaan voittomaalin tehnyt Lucas Ocampos.

Maalivahti Yassine Bounou oli myös loistovireessä sunnuntain välieräottelussa Manchester Unitedia vastaan, kun hän torjui peräti kuusi laukausta auttaakseen espanjalaiset 2-1-voittoon Ole Gunnar Solskjærin huippujoukkuetta vastaan.

Internazionalen avauksesta ei myöskään löydy sen suurempia yllätyksiä loppuottelun alla. Antonio Conte luottaa 3-5-2-ryhmitykseensä, jonka kaksipäisen hyökkäyksen muodostavat joukkueen maalikoneet Romelu Lukaku ja Lautaro Martínez.

Lukaku ja Martínez tekivät kumpikin kaksi maalia, kun Inter murskasi Shakhtar Donetskin 5-0-lukemin Eurooppa-liigan välierässä. Keskenään he ovat onnistuneet yhteensä 54 kertaa maalinteossa tällä kaudella.