Eurooppa-liigan karsintojen arvonnat vuorossa tänään – tässä suomalaisseurojen arvontaryhmät

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan mestari KuPS sai sunnuntaina tietää ensimmäisen vastustajansa Mestarien liigan karsinnoissa. KuPS kohtaa 1. karsintakierroksella Norjan mestarin Molden (lue uutinen). Karsinnat sekä Mestarien liigaan että Eurooppa-liigan käydään koronavirusvuonna poikkeuksellisesti yksiosaisina, ja arpa ratkaisi ottelun Molden kotipeliksi.

Tänään kello 14 vuorossa ovat Eurooppa-liigan karsintojen ensimmäisen varsinaisen kierroksen arvonnat. Jo sunnuntaina arvottiin karsintojen esikierros. Maanantaiseen arvontaan osallistuu 94 joukkuetta, jotka on jaettu 15 eri ryhmään, joista kussakin on 6-8 joukkuetta. Arvontaryhmät julkaistiin UEFA:n sivuilla sunnuntai-iltana.

Veikkausliigan viime kauden kakkonen ja tämän hetken sarjakärki FC Inter Turku saa vastustajan joko Liettuasta tai Unkarista. Interin mahdollisia vastustajia ovat liettualaiset Zalgiris ja Riteriai, tai unkarilainen Honved.

Honka ja Ilves ovat puolestaan samassa arvontaryhmässä. Niiden mahdollisia vastustajia ovat irlantilainen Shamrock Rovers, tanskalainen AGF Aarhus ja islantilainen FH Hafnarfjördur.

Myös kaikissa näissä ottelupareissa kotijoukkue arvotaan. Ottelut pelataan 27. elokuuta ilman katsojia.

Maanantain ohjelmassa  klo 13 on myös Mestarien liigan toisen kierroksen arvonta. Mikäli KuPS kaataa Molden ja jatkaa toiselle kierrokselle, löytyy sen seuraava vastustaja otteluparien Celje-Dundalk, Flora Tallinn-Sūduva ja Ararat-Armenia-Omonia voittajista.

Kaikki arvontaryhmät on pyritty rakentamaan siten, ettei niihin kuuluvien maiden välillä olisi koronapandemiasta johtuvia matkustusrajoituksia. Mikäli tällaisia määrätään, on mahdollista, että jotkin ottelut joudutaan siirtämään puolueettomalle kentälle tai jopa perumaan.

Juttua muokattu 10.8. kello 9.15. Eurooppa-liigan arvonta alkaa kello 14, ei kello 13.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.