Hongan tehottomuus maalipaikoissa jatkui – tolpat pelastivat SJK:n

© Kuva: Juha Tamminen

Honka ja SJK kohtasivat maanantaina veikkausliigakamppailussa. Ottelussa ei maaleja nähty.

Honka hallitsi avausjaksoa, mutta jälleen kerran maalinteko tuotti tuskaa. Borjas Martin puski pallon tolppaan 26. minuutilla. Myös Jerry Voutilaisella oli avausjakson lopulla hyvä paikka viedä kotijoukkue johtoon, mutta laukaus kilpistyi SJK-puolustajaan.

Toisella jaksolla SJK pääsi paremmin peliin mukaan, mutta kotijoukkue kuitenkin hallitsi edelleen kenttätapahtumia. Vieraiden paras paikka osui Tucolle, jonka laukaus kuitenkin painui yli Honka-maalin.

Voutilaiselle siunaantui toinen huippupaikka reilun tunnin kohdalla. Keskikenttäpelaaja pääsi laukomaan vapaasti boksin sisällä vasemmalla jalallaan, mutta laukaus suuntautui reilusti yli maalin.

Honka jatkoi painostustaan aivan loppuun saakka. Vaihdosta kentälle tullut Elmo Heinonen laukoi pallon vielä lisäajalla tolppaan, mutta sen lähemmäksi kotijoukkue ei maalia kuitenkaan päässyt.

Honka on edelleen tappioton tämän kauden Veikkausliigassa yhdeksän pelatun ottelun jälkeen. Se on kuitenkin pelannut peräti kuusi tasapeliä. Maaleja se on onnistunut tekemään ainoastaan yhdeksän.

SJK puolestaan on voittanut kahdeksasta pelistä ainoastaan yhden. Myös seinäjokelaisille maalinteko on ollut vaikeaa, sillä verkko on heilunut ainoastaan kuusi kertaa.

Maanantain toisessa veikkausliigakamppailussa HIFK kaatoi TPS:n kotikentällään 2-0.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.