Huippuvireinen Paulo Dybala ehti kuntoutua ajoissa – onko siltikään avauskokoonpanossa Juventuksen kauden tärkeimmässä ottelussa?

© Kuva: Getty Images

Juventus pelaa perjantai-iltana kauden tärkeimmän ottelunsa tähän mennessä.

Tuore Serie A:n mestari isännöi Torinossa Lyonia Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa. Lyon voitti keväällä pelatun avausosan kotikentällään Ranskassa 1-0, joten Juventuksen on noustava tappioasemasta jatkoon.

Paulo Dybala loukkaantui Serie A:n päätöskierroksella. Juventus tiedotti Dybalan kärsivän pienoisesta lihasvammasta, ja argentiinalaistähden osallistuminen illan Lyon-otteluun oli kysymysmerkkejä täynnä.

Juventus tiedotti perjantaina kokoonpanonsa Lyon-kamppailuun. Dybala on kuntoutunut ajoissa ja on siten mukana Maurizio Sarrin nimeämässä kokoonpanossa. Vielä ei ole kuitenkaan selvillä, onko Dybala kuntoutunut niin hyvin, että Sarri voisi laittaa avainpelaajansa avaukseen.

Dybala on ollut koronatauon jälkeen huippuiskussa. Yhdeksässä sarjaottelussa syntyi neljä maalia ja kaksi maalisyöttöä. Dybala viimeisteli päättyneellä sarjakaudella Serie A:ssa 11 maalia ja antoi komeat 11 maalisyöttöä.

Juventuksen ja Lyonin välinen ottelu käynnistyy 22.00. Voittaja etenee puolivälieriin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.