Veikkausliigan kärkipaikkaa pitävä KuPS jäi 1-1-tasapeliin SJK:n vieraana. Petteri Pennanen vei kuopiolaiset johtoon 53. minuutilla, mutta SJK nousi tasoihin Niko Markkulan onnistuessa rangaistuspotkusta.

Ottelun jälkeisessä Ruudun haastattelussa nähtiin pettynyt mies Ilmari Niskasen muodossa. Niskasen mukaan KuPS ei pystynyt ottelussa parhaimpaansa.

– Aika vaisua meiltä. En tiedä mikä meni vinoon, mutta kaikkiaan olen todella, todella pettynyt. Hirveästi jäi parannettavaa, Niskanen niputtaa peliä Ruudulle.

Niskanen summaa oman pelinsä brutaalin rehellisesti.

– Oma peli oli tänään ihan umpipaskaa. Mutta ei voi mitään, sellaista se joskus on. Alkukausi on muuten ollut jopa yllättävän hyvä, mutta jostain syystä nyt meni ihan päin persettä.

[readmore from=Niskanen-Ilmari]

KuPS:lla on sunnuntaina edessä myös mestaruuden kannalta tuikitärkeä peli, sillä vastassa on tuolloin kotikentällä HJK, jonka kanssa edellinen kohtaaminen päättyi viime viikonloppuna 2-2-tasapeliin. Niskanen vakuuttaa, että SJK-ottelun pettymys ei johtunut siitä, että ajatukset olisi jo suunnattu viikonlopun kamppailuun.

Myös KuPS:n maalista vastannut Pennanen sättii illan esitystään Twitterissä. Pennanen itse liukui SJK:n rangaistuspotkuun johtaneessa tilanteessa huolimattomasti, ja kolasi Serge Atakayin kumoon pilkun arvoisesti.

– Ensimmäinen ja toivottavasti viimenen kerta, kun tekee noin helvetin tyhmän päätöksen ja aiheuttaa vastustajalle rankin, Pennanen kiehuu Twitterissä.

– Jos on Juntusella iso lapio niin riittävän kokonen se on itelläkin, että tästä vitutuksesta selvitään. Sunnuntaita kohti…

Petteri Pennanen

@petepennanen
Ensimmäinen ja toivottavasti viimenen kerta, kun tekee noin helvetin tyhmän päätöksen ja aiheuttaa vastustajalle rankin🤬🤦🏻‍♂️ Jos on Juntusella iso lapio niin riittävän kokonen se on itelläkin, että tästä vitutuksesta selvitään! Sunnuntaita kohti...

Viestin ja sen sisältämien tunteiden perkaaminen lienee turhaa.

Tasapelipiste pitää KuPS:n sarjakärjessä maalieron turvin, mutta kolmantena oleva HJK on kolmen pisteen päässä kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Sunnuntain kamppailussa panokset ovat siis hyvin korkeat. KuPS:n kanssa tasapisteissä toisella sijalla on FC Inter, joka koki kauden toisen tappion IFK Mariehamnin vieraana. SJK puolestaan on taulukossa sijalla yhdeksän kuudella pisteellä.