Juventuksen kausi päättyi suureen pettymykseen – ”Viimeiset kuukaudet eivät sujuneet odotuksien mukaisesti”

© Kuva: Getty Images
KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Juventuksen matka Mestarien liigassa päättyi perjantai-iltana Lyonin käsittelyssä. Lue lisää täältä.

Juventukselle putoaminen neljännesvälierissä on valtava pettymys. Lyon eteni puolivälieriin vierasmaalinsa myötä. Lyon voitti avausosan 1-0, ja Juventus vei toisen osan nimiinsä 2-1.

Juventusta pidettiin yhtenä Mestarien liigan ennakkosuosikeista. Viimeisen ottelunsa Juventuksen paidassa pelannut Miralem Pjanic tiedosti, miten pahasti joukkue epäonnistui.

– Tämä on valtava pettymys meille, koska halusimme mennä eteenpäin ja jatkaa tässä kilpailussa. Emme voi aliarvioida sitä, miten voitimme yhdeksännen peräkkäisen mestaruuden, mutta tämän seuran pitäisi tavoitella suurempia asioita, Pjanic myönsi.

Barcelonaan siirtyvä Pjanic otti kantaa myös Juventuksen päävalmentajaan Maurizio Sarriin.

– Viimeiset kuukaudet eivät sujuneet odotuksien mukaisesti. Siihen on syitä, joita en ole vieläkään ymmärtänyt. Halusin pelata enemmän, se on ainakin varmaa. Napolissa kaikki pelaajat olivat osallisina Sarrin projektiin ja hyvin sitoutuneita. Pelasimme erilaista jalkapalloa Juventuksessa. En ole ainoa, joka sanoo tämän, koska se on selvää.

Sarrilta kysyttiin, saako hän potkut Juventuksen peräsimestä

– En usko tasokkaan seurajohdon tekevän päätöksiä vain yhden ottelun perusteella. En tiedä, mitä tapahtuu, mutta nämä kysymykset ovat loukkaavia. Jos olisin seurajohdossa, nämä loukkaisivat minua. Minulla on sopimus Juventuksen kanssa, Sarri puhisi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!