Kärkijoukkueiden kyykkäämiset jatkuvat – HJK suli tasapeliin

© Kuva: Juha Tamminen
KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

HJK jäi kotikentällä 1-1-tasapeliin FC Lahden kanssa. HJK johti ottelua alkuhetkien Eetu Vertaisen osumalla, mutta Lahti painoi viimeisen kymmenminuuttisen aikana pelin tasoihin.

Seitsemännellä minuutilla Lahden Henri Eninful lahjoitti HJK:lle rangaistuspotkun omalla kömmähdyksellään. Hän kompuroi rangaistusalueen reunalla palloa vastaanottaessa, josta HJK:n Tim Väyrynen pääsi ryöstämään pallon. Eninful yritti vielä riistää pallon takaisin, mutta kömpelö syöksy suuntautui suoraan Väyrysen jalkoihin.

Rasmus Schüller ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään pilkkua: veto kimposi takaisin kentälle tolpasta. Samaisesta jatkotilanteesta HJK sai kuitenkin vielä rakennettua pallon takaisin maalille, josta peliväline pomppi Vertaisen ulottuville. Vertainen nikkasi tilanteesta HJK:n 1-0-johtoon.

HJK pysyi ottelussa tilanteen päällä, mutta viimeisen 20 minuutin aikana Lahti sai uutta pykälää silmään. Painostus tuotti tasoitusmaalin 83. minuutilla, kun Kari Arkivuo sai ohjattua päällään takatolpalle suuntautuneen puskun takaisin maalin edustalle. Ensimmäisenä palloon ehti Dimitry Imbongo, jolla oli helppo työ laittaa karat sisään ja tuoda Lahti tasoihin.

HJK ei saanut enää peliään toimimaan parhaalla tasolla, ja viimeisten hetkien aikana Lahden voittomaali näytti todennäköisemmältä. Lopulta peli päättyi pistejakoon tuloksella 1-1.

HJK menetti loppuhetkien sulamisen myötä mahdollisuutensa nousta samoihin pisteisiin sarjakärkeen FC Interin ja KuPS:n kanssa. Helsinkiläisten onneksi mestaruustaiston kannalta myös Inter ja KuPS kyykkäsivät omissa otteluissaan, kun Inter hävisi MIFK:lle ja KuPS jäi tasapeliin SJK:n kanssa.

FC Lahti puolestaan on varmasti tyytyväinen vierastasapelipisteeseen, mutta toisaalta myös hieman saattoi jäädä hampaankoloon, sillä vierailijat olivat etenkin loppuhetkillä selkeästi aktiivisempi joukkue kentällä.

Illan toisessa ottelussa TPS taipui kotikentällä FC Hongan käsittelyssa. Honka nappasi Turusta täyden pistepotin Demba Savagen ja Jean Marie Dongoun maaleilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!