© Kuva: Getty Images

Lyon – Bayern München: Baijerilaisille tasoitusvetoa

Mestarien liiga
Lyon – Bayern München
Keskiviikko 19.08. klo 22:00

Mestarien liigan toisessa välieräottelussa haetaan vastustajaa PSG:lle, joka eteni omasta välierästään loppuotteluun suvereenilla tavalla. Suvereeniutta oli tarjolla myös puolivälierässä, missä Bayern München aiheutti Barcelonalle mittaamattoman suuren nöyryytyksen, joka on johtamassa katalonialaisseuran suursiivoukseen. Lyon puolestaan otti yllätysvoiton Manchester Citystä ja jatkoi suurseuran eurotuskaa.

Lyon häviää materiaalissa kaikkein parhaille seuroille, mutta joukkueessa on jotain, joka on saanut sekä Juventuksen että Manchester Cityn polvilleen. Cityä vastaan Rudi Garcian vastaiskutaktiikka toimi jotakuinkin täydellisesti ja kun onnetarkin hymyili sopivasti, päästään nyt mittaamaan vielä astetta kovemman Bayernin vire. Henkisesti tilanne on ranskalaisjoukkueelle otollinen – itseluottamus on kohdillaan ja välierästä on vain voitettavaa. Kokoonpanotilannekin on jokseenkin täydellinen.

Bayern on ollut koko kauden todella vakuuttava, mutta Barcelonan saama selkäsauna oli jo jotain typerryttävää. Baijerilaisten hyökkäysvariaatiot olivat Barcalle liikaa ja jotain tuhon laajuudesta kertoo se, että maalitykki Robert Lewandowski teki ottelussa vain yhden maalin. Loukkaantunut Benjamin Pavard on palannut treeneihin, mutta tämä ottelu tulee miehelle luultavasti liian pian: Hans-Dieter Flickin ei tarvitse tehdä permanentilleen mitään. Bayern on tällä hetkellä Euroopan parasta jalkapalloa pelaava seurajoukkue.

Lyö vetoa ottelusta:

Bayern maistuu tässä vetokohteena ja otan vihjeeseen isompaa tasoitusta, sillä tässäkin on kaikki repeämisen ainekset, jos Lyon ei pysty optimisuoritukseen alakerrassa heti alusta alkaen. Vetosuositus on vähintään kolmen maalin voitosta: Aasialainen tasoitus, Bayern München -2.5 kertoimella 2,65.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.