© Kuva: Getty Images

Manchester City – Lyon: Neljäs pyörä välieriin

Mestarien liiga
Manchester City – Lyon
Lauantai 15.08. klo 22:00

Mestarien liigan puolivälierät lyödään lauantaina lukkoon – PSG:lle, Leipzigille ja Bayern Münchenille etsitään neljättä pyörää näihin karkeloihin. Huomattavaa on, ettei joukossa ole yhtään joukkuetta Italiasta tai Espanjasta. Brittienkin toivo on siis Manchester Cityn varassa. Kausi on tässä mielessä hyvin erikoislaatuinen.

Manchester City lopetti kautensa Englannissa vahvasti – vain FA Cupin välierätappio Arsenalille oli kauneusvirheenä. Real Madridin Citizens lähetti Mestarien liigasta laulukuoroon viikko sitten 2-1. Mestarien liiga on varmasti Pep Guardiolan joukkiolle kauden ehdoton ykköstavoite – titteli olisi joukkueen historiassa ensimmäinen. Guardiola saa kentälle vahvan kokoonpanon, mutta Sergio Aguerolle tämä ottelu taitaa tulla liian pian.

Lyonin kausi loppui jo maaliskuussa ja joukkue pelasi heinäkuussa harjoituspelejä ennen liigacupin finaalia ja Juventuksen pudottamista Mestarien liigasta. Tämä ottelu osoitti jälleen, miten hyvin Rudi Garcia osaa peluuttaa joukkuettaan altavastaajana. Lyon ei millään tasolla ole yhtä kovaluokkainen joukkue kuin illan vastustajansa, mutta sen pelaajatilanne on mainio – myös Memphis Depay on jälleen kunnossa. Garcian aseena tulee Cityä vastaan olemaan vastaiskuihin nojaava pelityyli.

Lyö vetoa ottelusta:

City tulee hallitsemaan peliä ja Lyon yrittää saada paikat ottelun ratkaisemiseen. Molemmat joukkueet välttelevät virheitä, sillä yksiosaisessa ottelussa ne tulevat olemaan kalliita. City on megasuosikki, mutta kertoimet menevät jo liiankin alas. Lyonin tasoituksellisessa kertoimessa on pientä etua – jopa maalin tappiolla lunastetaan: Aasialainen tasoitusveto, Lyon +1.5 kertoimella 2,16.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.