Manchester City putosi tällä kaudella kolmatta vuotta peräkkäin Mestarien liigasta puolivälierävaiheessa, kun se hävisi lauantaina Lyonille 1-3.

City tuli ottelussa kertaalleen tasoihin, ja sillä olisi ollut täydellinen sama tulla Lyonin rinnalle toistekin, mutta laitahyökkääjä Raheem Sterling laukoi pallon tyhjästä maalista yli. Hetkeä myöhemmin Lyonin Moussa Dembélé iski Lyonin kolmannen osuman ja sinetöi ranskalaisten sensaatiomaisen voiton ennakkosuosikista.

Sterling on aiemmin urallaan saanut kuulla kritiikkiä ja pilkkaa heikosta viimeistelystään, mutta hän on ottanut sillä saralla suuria harppauksia eteenpäin. Hän oli tällä kaudella Cityn ylivoimaisesti paras maalintekijä 31 osumallaan. Gabriel Jesus ja Sergio Agüero jäivät kahdeksan maalin päähän Englannin maajoukkuetähdestä.

Englannin topparilegenda Rio Ferdinand ei ollut uskoa BT Sportin studiossa, että hänen maanmiehensä ei saanut hyödynnettyä tuhannen taalan paikkaa.

– Miten tuosta saa ohi? ihmetteli Ferdinand Daily Mailin mukaan.

– Hän on se pelaaja, jonka kohdalle tuollaiset paikat halutaan.

Sterlingin laukaus lähti noin viidestä metristä, mutta nousi selkeästi yli maalin. Kuva: Getty Images

Englannin entinen tähtihyökkääjä Gary Lineker arveli, että Sterlingillä ei välttämättä tule uni silmään ottelun jälkeen.

– Vaikutti, että hänellä oli täydellinen tilaisuus osua siitä, mutta hän ei nuku hyvin tänä yönä.

– Minä kerron, miksi hän laukoi ohi: koska hän yritti potkaista liian lujaa.

– Tuossa tilanteessa, tyhjän maalin edessä, ainoa tapa potkaista ohi on yrittää laittaa siihen voimaa. Ja jos pallo vielä pomppii hieman, niin se saattaa mennä maalin yli.

– Näytti siltä, että hän yritti laittaa siihen hieman liikaa voimaa, ja pallokin nousi hieman maasta. Mutta jos tuohon ei laita voimaa taakse, niin tuosta ei saa ohi.

Myös Liverpoolin legendapakki Jamie Carragher ja Manchester Cityn entinen puolustaja Micah Richards olivat ällikällä lyötyjä Sterlingin mokasta. Kaksikko katseli ottelua CBS Sportsin studiossa. Molemmat rupesivat jo tuulettamaan Sterlingin maalia, kunnes tajusivat heti perään, että pallo meni riman yli. Voit katsoa videon tilanteesta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

CBS Sports Golazo ⚽️

@CBSSportsGolazo
.@Carra23 and @MicahRichards were all of us watching that Sterling miss 😮😱

LUE MYÖS: