Skotlantilaisseura rankaisi ankarasti koronavirussäädöksiä uhmannutta kahdeksikkoa – hölmöstä baarireissusta suuret seuraukset

© Kuva: Getty Images

Skotlannin pääsarja Aberdeen on rankaissut koronavirussäädöksiä rikkoneita pelaajiaan. Seura vahvistaa antaneensa sääntöjä uhmanneille suojateilleen isot sakot.

Sakoista tulevat rahat menevät terveysjärjestö NHS Grampian rahastoon.

Kahdeksan Aberdeenin edustusjoukkueen pelaajaa rikkoi Covid-19:n protokollan mukaisia sääntöjä vierailtuaan tehtyään baarireissun vilkkaaseen kapakkaan.

Rikkurit olivat Craig Bryson, Jonny Hayes, Matty Kennedy, Bruce Anderson, Sam Cosgrove, Dylan McGeough, Michael Devlin ja Scott McKenna. Kahdeksikosta kaksi antoi positiivisen koronavirusnäytteen.

Pelaajien baarireissun seurauksena Aberdeen joutui peruuttamaan kolme otteluaan.

Aberdeenin puheenjohtaja Dave Cormack oli pettynyt pelaajien tempauksesta. Tekoaan myöhemmin anteeksipyytänyt kahdeksikko petti seuran luottamuksen.

– Heidän tekojaan ei voi mitenkään puolustaa, mutta tutkinta on nyt ohi. He ovat pyytäneet anteeksi ja seura on rankaissut heitä. He ovat myös tehneet itsensä julkisesti yleisön silmissä naurunalaiseksi, Cormack sanoi seuran tiedotteessa.

– Meidän täytyy myös jatkossa turvata näiden pelaajien hyvinvointi, sillä he tulevat kärsimään vielä jonkin aikaa kritiikistä ja muusta häirinnästä. He ovat saaneet kovimman mahdollisen opetuksen.

Lähde: BBC


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.