Steven Gerrardilta vahva vihje Alfredo Morelosin siirrosta: ”Hänen päänsä on kääntynyt”

© Kuva: Getty Images
KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Rangersin kolumbialaisen maalitykin Alfredo Morelosin siirrosta suurempiin sarjoihin on huhuttu jo pitkään. Morelos on taitonsa Skotlannin Liigassa jo osoittanut, eikä huhuista ole ollut pulaa. Viimeksi Morelosia on huhuttu eritoten ranskalaiseen Lilleen.

Morelosin mahdollinen siirto on erittäin kiinnostavaa myös HJK:n kannalta, sillä Klubin arvellaan saavan 10 prosentin osuuden seuraavasta siirtokorvauksesta. Siirtosummaksi on huhuttu noin 15-20 miljoonaa euroa, joten HJK:ta voi odottaa mukava 1,5-2 miljoonan euron potti.

Rangersin kausi eurokentillä päättyi torstaina, kun Rangers hävisi Bayer Leverkusenille 0-1 ja putosi jatkosta yhteismaalein 1-4. Morelos pelasi Rangersin avauskokoonpanossa ja tuli vaihtoon 77 minuutin pelin jälkeen. Joukkueen valmentaja Steven Gerrard antoi pelin jälkeen vahvan vihjeen siitä, että Rangers valmistautuu keskittymisensä kadottaneen Morelosin myymiseen.

– Jokainen tietää, että Alfredo Morelosin pää on kääntynyt. Sitä ei käy kieltäminen. Meidän pitää vain jatkaa eteenpäin. Minä keskityn joukkueeseen ja niihin pelaajiin, jotka haluavat olla täällä, Gerrard latasi suoraan BT Sportin haastattelussa.

– Jos johtokunta saa sitä miellyttävän tarjouksen, ja pelaaja sanoo minulle kasvotusten haluavansa lähteä, niin katsotaan sitten, mitä tapahtuu.

– Hän on riittävän ammattimainen sulkeakseen hälyn pois. Hän ei pelannut tänään parasta peliään, mutta ei niin tehnyt muukaan joukkue. Kenenkään esitystä ei voi osoittaa sormella, mutta Alfredon on pysyttävä keskittyneenä, Gerrard kehotti.

Rangers tiedotti tiistaina kahdesta hyökkääjähankinnasta. Seuraan siirtyvät Kemar Roofe Anderlechtista ja Cedric Itten St. Gallenista.

Lähde: Sky Sports


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!