Suomalaisten vastustajat Eurooppa-liigan karsinnoissa arvottu – kaikille joukkueille vieraspeli

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen Cupin voittaja Ilves ja Veikkausliiga-sijoitustensa kautta eurokentille selvinneet FC Inter ja Honka ovat saaneet tietää Eurooppa-liigan ensimmäisen kierroksen vastustajansa. Otteluparit arvottiin maanantai-iltapäivänä Nyonissa.

Suomalaisia ei totisesti onni suosinut, sillä arpa heitti kaikki kolme vieraskentälle. Sama kohtalo oli myös KuPS:lla, joka pelaa Mestarien liigan ensimmäisellä sekä myös mahdollisella toisella karsintakierroksella ottelunsa vieraissa.

Hongalle arpa oli kaikkein armottomin, sillä se kohtaa kovan tanskalaisryhmän, Superliigassa kolmanneksi sijoittuneen AGF Aarhusin. Ilves puolestaan matkustaa Irlantiin, jossa sitä isännöi cup-voittaja Shamrock Rovers. Interin lentokone vie Budapestiin, jossa vastustajaksi asettuu Unkarin cup-voittaja Honvéd.

Otteluiden pelipäivä on 27. elokuuta. Karsinnat pelataan tällä kaudella yksiosaisina koronaviruspandemian aiheuttamien aikataulumuutosten takia. Kaikki ottelut pelataan ilman katsojia.

Mikäli maiden välille asetetaan matkustusrajoituksia, joudutaan mahdollisesti etsimään neutraalia kenttää tai pahimmassa tapauksessa perumaan ottelu. Tällöin vierasjoukkueen hyväksi tuomittaisiin luovutusvoitto.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.