KuPS:n mahdollinen toinen vastustaja arvottu – taas vierasottelu

© Kuva: Juha Tamminen
KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Sunnuntaina selvisi, että Veikkausliigan kauden 2019 mestari KuPS aloittaa Mestarien liigan karsinnat vieraspelillä norjalaista Moldea vastaan. Karsinnat pelataan tänä vuonna yksiosaisina koronapandemian aiheuttamien aikataulumuutosten vuoksi.

Jos KuPS häviää Moldelle, jatkuu sen eurourakka Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella. Mikäli KuPS taas voittaa pelinsä, saa se vastaansa joko slovenialaisen NK Celjen tai irlantilaisen Dundalkin. Mestarien liigan toisen karsintakierroksen otteluparit arvottiin maanantaina kello 13.

Tämäkin ottelu arvottiin KuPS:n vieraspeliksi, joten onni ei tunnu kuopiolaisia suosivan. Kotietua tosin lieventää se, että kaikki karsintapelit pelataan tyhjille katsomoille. Joka tapauksessa matkustamaan KuPS joutuu, jos se Molden onnistuu kukistamaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!