Toimittaja: Poistuuko Antonio Conte Internazionalesta vain yhden kauden jälkeen? – ”Emme ole saaneet suojelua seuralta”

© Kuva: Getty Images

Antonio Conte saapui vuosi sitten Internazionalen peräsimeen.

Inter sijoittui päättyneellä Serie A -kaudella toiseksi pisteen päähän mestaruuden voittaneesta Juventuksesta.

Piste-ero saattaa kuitenkin hämätä todellisuudelta, sillä Juventus oli jo ehtinyt varmistaa mestaruutensa muutama kierros ennen sarjan päättymistä.

Inter voitti sarjakauden viimeisessä ottelussaan Atalantan vieraskentällä 2-0. Ottelun jälkeen Conte avautui lehdistötilaisuudessa seurajohdon tekemisistä.

– Olen nähnyt, miten jotkut ovat hyökänneet ilmaiseksi joukkuetta ja minua kohtaan. Emme ole saaneet suojelua seuralta. Joukkue ja minä ansaitsemme nämä saavuttamamme 82 pistettä. Ne kuuluvat minulle, valmennusryhmälleni ja pelaajilleni. Minun olisi puhuttava seurapresidentille, mutta hän on Kiinassa, Conte totesi.

– En pidä heistä, jotka nousevat mukaamme vain silloin, kun menestymme. Meitä on tuettava hyvinä ja vaikeina hetkinä. Ikävä kyllä sitä ei ole tapahtunut Interissä. Jotkut nousevat tukemaan meitä, mutta silti minä ja pelaajat olemme saaneet suurimman kritiikkivyöryn niskaamme. Muut ovat katsoneet vain omia etujaan, eivätkä ole puolustaneet minua tai pelaajia, Conte viittasi suoraan seurajohtoon.

Sky Italian toimittajan Matteo Barzaghin mukaan Conten ja Interin seurajohdon välit ovat todella huonot. Toimittajan mukaan Conte ei halua, että ensi kausi sujuisi samalla tavalla. Conten ja seurajohdon välien pitää parantua huomattavasti tai muutoin Conte saattaa poistua Interistä.

Barzaghi kertoo Massimiliano Allegrin olevan seurajohdon ykkösvalinta Conten korvaajaksi, jos luotsi päättää poistua seurasta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.