TPS hankki Kakkosessa säväyttäneen maalitykin

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelaava Turun Palloseura ja hyökkääjä Santeri Haarala ovat solmineet 1+1-vuotisen sopimuksen.

Haarala, 20, edusti alkukauden ajan Kakkosen B-lohkossa Ilveksen kakkosjoukkuetta, jolle hän ehti mättää viidessä ottelussa yhteensä kahdeksan maalia.

Hän debytoi Veikkausliigassa Ilveksen paidassa kaudella 2017 ja pelasi seuraavalla sesongilla pääsarjassa 19 ottelua, sekä yhden ottelun Eurooppa-liigan karsinnoissa bulgarialaista PFK Slavija Sofiaa vastaan. Viime vuonna Haarala pelasi Kakkosta Ilveksen kakkosjoukkueessa ja loppukaudesta yhden Veikkausliigan ottelun Rovaniemen Palloseuran riveissä. Hän on pelannut sekä Veikkausliigassa että Kakkosessa 21 ottelua. Kolmannella sarjaportaalla maaleja on syntynyt 13 kappaletta.

– Santeri on Ilves-taustainen lahjakas pelaaja, jolla on ollut loistavat tehot alkukaudesta Kakkosessa. Hän on nuori, nälkäinen ja energinen kaveri, jossa näen erittäin paljon potentiaalia. Asenne on kohdallaan ja hän on hyökkääjätyyppinä hieman erilainen, kuin mitä meillä entuudestaan oli. Hän sopii meidän joukkueeseemme näillä taustoilla erittäin hyvin, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson kommentoi seuran tiedotteessa.

TPS:ssa tapahtuu pelaajaliikennettä myös seurasta ulos. Turkulaisten oma kasvatti, keskikenttäpelaaja Jami Siirtola palaa Kakkosen B-lohkon Salon Palloilijoihin, jota hän edusti kahdella viime kaudella.

Lisäksi norjalaiskärki Kabamba Kalabatama on parhaillaan Ykkösessä pelaavan EIF:n testissä. TPS ja 18-vuotias Kalabatama solmivat 2+1-vuotisen sopimuksen viime helmikuussa. Hän saapui talvella Turkuun pohjoisnorjalaisesta Bjørnevatn IL:stä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.