Valioliigatähti joutui poliisien pahoinpidellyksi Kreikassa: ”Luulin, että meidät kidnapataan”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen huippupuolustaja Harry Maguire ajautui viime viikolla isoihin ongelmiin kreikkalaisen poliisin kanssa vietettyään lomansa Mykonosin saarella.

27-vuotias Maguire todettiin syylliseksi pahoinpitelystä, pidätyksen vastustuksesta ja useista lahjontayrityksistä, jonka jälkeen hän sai rikkeistään 21 kuukauden ja 10 päivän ehdollisen vankeustuomion.

Maguire on kuitenkin kieltänyt kaikki syytteet ja odottaa nyt tapauksen uudelleenkäsittelyä vanhemmassa tuomioistuimessa.

Maailman kallein puolustaja palasi viime viikon lopulla Englantiin ja kertoi BBC:n haastattelussa illan todellisista tapahtumista.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Lehtiväitteiden mukaan Maguire ja hänen seurueensa otti osaa isoon baaritappeluun, jonka jälkeen kreikkalainen poliisi pidätti heidät.

Maguiren mukaan nyrkit eivät kuitenkaan heiluneet kovaäänisessä torikokouksessa, joka sai alkunsa, kun Maguiren pikkusisko menetti tajunsa kahden tuntemattoman miehen lähestyttyä häntä baarissa.

Maguire yritti päästä seurueensa kanssa sairaalaan, mutta sen sijaan heidät vietiin minibussilla poliisiasemalle. Maguire, hänen veljensä ja heidän ystävänsä heitettiin kahdeksan siviilivaatteisiin pukeutuneen miehen eteen. Maguire ei tunnistanut heitä poliiseiksi ja yritti paeta paikalta.

– Luulin, että meidät kidnapataan. Me menimme polvillemme, nostimme kätemme ilmaan, ja he alkoivat vain lyömään meitä, Maguire kertoi tunteikkaassa videohaastattelussa.

– He löivät minua jalkoihin ja sanoivat, että urani on ohi. ”Ei enää jalkapalloa. Et tule enää ikinä pelaamaan”, he sanoivat minulle.

– Tässä vaiheessa ajattelin, etteivät nämä miehet voineet olla poliiseja. En tiennyt, keitä he olivat, joten koitin juosta karkuun. Olin niin paniikissa, että pelkäsin henkeni edestä. Koko sen ajan.

Maguire kielsi samalla kaikki väitteet hänen yrityksistään lahjoa poliiseja pidätyksen yhteydessä. Hän ei kuitenkaan halunnut pyytää tapausta keneltäkään anteeksi ja toivoi vain, ettei kukaan joutuisi koskaan samanlaiseen tilanteeseen.

– Minun ei mielestäni tarvitse pyytää keneltäkään anteeksi. Anteeksi tulisi pyytää vain jos olet tehnyt jotain väärin. Totta kai kadun sitä, että olin siinä tilanteessa. Pelaan yhdelle maailman suurimmista seuroista, joten kadun sitä, että fanit joutuivat kestämään kaiken tämän, Maguire jatkoi.

– Se oli kamalaa. Se on jotain, mitä en koskaan halua tapahtuvan uudelleen. En toivoisi sitä kenellekään. Se oli ensimmäinen kerta kun olen ollut vankilan sisällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.